További hírek és aktualitások

Étlapváltás

2014-09-26

Kedves Vendégeink!

  Október második felétől ismét megújul étlapunk, mely váltást egy izgalmas gasztronómiai utazás, környékünk idáig feltérképezetlen lehetőségeinek megismerése előzte meg.

 Kínálatunkat az elkövetkező időben úgy alakítjuk ki, hogy a felhasznált konyhatechnológia mellett a nyersanyagok tekintetében is csak a legjobb minőséget képviseljük.

Ételeink mindig friss, lehetőség szerint környékbeli alapanyagokból készülnek, a házit valóban mi készítjük, a tanyasi csirkénk, mangalicánk hagyományos módon, szabadtartásban, kizárólag növényi tápanyagon nevelkedett állományokból kerülnek ki,                                                             az előkészítésekben, sütési-főzési folyamatokban csak azokat az összetevőket, módszereket keressük és használjuk, melyek révén éttermünkben a minőségi ételkészítés mellet az egészségtudatosabb táplálkozás is előtérbe kerül.

Térjen be hozzánk, vagy legyen ismét vendégünk és kóstolja meg téli étlapunk kínálatát!

 

Winkler Zoltán      

   Vezse István /Chef/      

      Vitai Tamás /Souschef/  

Szakács Péter /Jr. souschef/     Kuczmog András /Jr. souschef/


                                                                                               

Ízelítő… 

Füstölt mangalica ízelítő kézműves sajtokkal, házi kenyérrel

Sütőtök krémleves kolozsvári tepertővel, pirított magvakkal

Marhahúsleves gazdagon, velős csonttal, fokhagymás pirítóssal

Tanyasi csirke supreme házi lecsóval töltve, nokedlivel, paprikás mártással

Tűzdelt mangalica sertéstarja, kelkáposzta főzelékkel (egy kicsit másképp)

Fokhagymás harcsaderék slambuccal

Nagymamám mézes tortája

........