Magunkról

Vásárosnamény, a „Bereg kapujaként” is ismert vendégszerető kisváros Magyarország északkeleti részén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Tisza, a Szamos és a Kraszna folyók találkozásánál található. Az itt élő embereknek a látogató kedvében járni ősi hagyomány, és ez a hamisítatlan beregi vendégszeretet, garantáltan jókedvre deríti üdülővendégeinket és üzleti,- átutazó közönségünket egyaránt. Ebben a szívélyes, végtelenül barátságos környezetben építettük fel a Winkler Ház Panziót és Éttermet.

Családi vállalkozásunk 1998 óta kínál minőségi szállást és kiemelkedő szintű éttermi vendéglátást, amit a Winkler Ház Védnöki táblája mellett a 2014.-ben a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei, „Az Év Kereskedelmi Vállalkozása” címmel és Rozmaring díjjal is elismertek. Panziónk berendezésénél a hagyományos, természet közeli és a modern stílust ötvöztük, így szobáinkban az egyedi fenyőbútorok mellett a műholdas televíziókészülék, a klíma berendezés és az ingyenes internet (wifi) elérhetőség is megtalálható.

Éttermünkbe látogató vendégeink a helyi házias ízvilágú ételeink mellett kedvükre válogathatnak a modern konyha napjainkban népszerű fogásai közül is. A 120 fő befogadására képes éttermünk valamint a tágas mégis meghitt hangulatú kerthelyiségünk, a kemencével és grillezővel felszerelt látványkonyhánk kiváló választás, legyen szó akár családi, akár hivatalos rendezvényről.

Hiszünk abban, hogy a nálunk töltött napok után mind a kikapcsolódásra vágyó, mind pedig az üzleti átutazó vendégeink, kellemes élményekkel gazdagodva távoznak tőlünk, nekünk pedig abban a szerencsében lesz részünk, hogy hamarosan ismét vendégeink között, visszatérő barátként köszönthetjük.